ULtherapy 3D HIFU

ULtherapy ansiktslyft


Ett riktigt lyft utan kirurgi.

Ansiktslyft utan kirurgi kan idag genomföras på flera olika sätt som tex med fillers, U-ljud, laser eller trådar och på så vis få tillbaka ens ungdomliga utstrålning och utseende. Andra populära metoder förlitar sig på olika lasrar, kollagenstiumelerande trådar och den absolut senaste metoden, Ultherapy, U-ljuds baserad teknologi med många fördelar jämfört med andra. 


ULTHERAPY 
Ultherapy originalet bland HIFU-behandlingar (= High Intense Focused Ultra sound), är en icke-invasiv behandling, som använder högintensivt mikrofokuserad ultraljudsenergi för att lyfta och strama upp huden naturligt – utan kirurgi och återhämtningstid.

Denna behandling utnyttjar kraften från ultraljud för att igångsätta en kollagenstärkande effekt. Till skillnad från laser, radiofrekvens, kirurgi och andra tekniker avger Ultherapy rätt mängd ultraljudsenergi på rätt djup och i rätt temperatur genom hudytan.


Ultherapy®-behandlingen är den enda icke-invasiva behandlingn som är godkänd av U.S. FDA för lyft av huden på halsen, vid ögonbrynen och under hakan och godkänd för specifik reducering av linjer och rynkor i dekolletage. Ultherapy kan därför hjälpa dig att få ett fräschare och mer ungdomligt utseende ända från pannan till bröstet.


Fördelarna med Ultherapy:
. Icke-kirurgisk
. Ingen sjukskrivning
. Bygger upp kollagen
. Naturligt resultat
. Säker ultraljudsbehandling


Säkert ultraljud. Ingen kirurgi.
Ultherapy tillför fokuserad ultraljudsenergi till samma hudskikt som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi — utan att skära i eller skada hudens ytskikt. Denna energi initierar kroppens naturliga reaktion att stimulera tillväxt av nytt, fräscht kollagen och stärka svagt kollagen. Patienter upplever en initial effekt direkt efter behandlingen, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-3 månader när ny kollagen byggs upp, vilket gradvis lyfter och stramar upp huden i ansiktet och halsen, och slätar ut huden på dekolletaget.

Till skillnad från behandling med laser, radiofrekvens och andra tekniker tillför Ultherapy energi på optimala djup i huden samt med optimal temperatur och precision utan att skada hudens ytskikt. Ultherapy är ett spännande alternativ för dem som inte är redo för kirurgi — och för patienter som vill förlänga effekten av plastikkirurgi.


Vetenskapligt bevisad data från en unik Ultherapy-studie där patienter genomgick en Ultherapy-behandling på ena sidan av ansiktet visar att Ultherapy-behandling leder till en kvantitativ ökning i graden av kollagenproduktion. Analysen av hudvävnad bevisade att Ultherapybehandlingen gav en i genomsnitt 40% ökning av kollagenproduktionsgraden. Speciellt för kollagentyperna I och III — de typer som oftast förknippas med åldrande — var graden av kollagenproduktion på den sidan av ansiktet som behandlats med Ultherapy 21–68 % högre än den obehandlade sidan.


Behandlingsområden


  • Lösa nack veck
  • Hängande hud, särkilt runt munnen
  • Tunn, torr hud
  • Fina linjer och rynkor
  • Mindre rodnad och torrhet
  • Ojämn hudton och struktur
  • Stora porer


Vad är unikt med Ultherapy?
Ultherapy är den enda icke-invasiva estetiska behandlingen som är:

– U.S. FDA-godkänd för lyft av huden
– U.S. FDA-godkänd för specifik behandling av dekolletage
– U.S. FDA-godkänd för användning av ultraljudsavbildning för visualisering av vävnad under behandlingen

Ultherapy har också europeisk CE-märkning.


Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingens längd beror på vilket område som behandlas och på din individuella behandlingsplan. Ansikts- och halsprocedurer tar 60–90 minuter, medan decolletagebehandling tar ca 30 minuter.


Kommer jag att behöva ta ledigt?
Ingen efterbehandling är nödvändig. Du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efter en Ultherapy-procedur.


När kommer jag att se resultaten?Hur länge kommer de att hålla i sig?

Du kan komma att se en del initiala effekter, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2–3 månader, då svagt kollagen ersätts med tillväxt av nytt kollagen. När huden fortsätter att åldras kan framtida touch up-behandlingar bidra till att hålla jämna steg med den naturliga åldringsprocessen. För många patienter känns det tryggt att veta att det är vetenskapligt bevisat att Ultherapy ökar kollagenproduktionen i deras hud.


Hur känns behandlingen? 
När ultraljudsenergin tillförs kommer du att känna hur små mängder energi deponeras till exakta djup i huden, vilket indikerar att processen för kollagenuppbyggnad har påbörjats. Komfortnivån varierar från person till person, men känslan håller bara i sig så länge ultraljudsenergin tillförs. Din certifierad behandlaren kommer att vidta åtgärder för att göra upplevelsen så behaglig som möjligt, och de flesta patienterna lämnar kliniken välmående och entusiastiska inför de kommande resultaten.


Du ska vara frisk. Dock ej gravida, eppileptiker eller personer med pacemaker. Innan behandlingen får man inte ta filler, botox,  alkohol och blodförtunnande medeciner. Intag av kaffe eller andra drycker som innehåller koffein rekommenderas inte innan behandling. Känsliga personer rekommenderas ta smärtlindring ca 30-60 minuter före behandling. 


Är Ultherapy säkert?
Den FDA-godkända Ultherapy-proceduren har använts på ett säkert sätt i över 1 miljon behandlingar över hela världen. Ultraljudsenergi har använts på ett säkert sätt för medicinska ändamål i över 50 år.


Finns det några biverkningar?
Du kan komma att uppleva lite rodnad under några timmar efter proceduren. Det är inte ovanligt med lite lätt svullnad under några dagar, eller stickande/ömhet vid beröring under några veckor efter behandlingen, men dessa besvär är milda och övergående.


Permanent fettredusering med ultherapy Hifu.Hur går behandlingen till?

Terapeuten börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten markerar och mäter fettmängden på området som ska behandlas sedan appliceras ett speciellt ultraljudsgelé på huden för att leda in det hög intensiva fokuserade ultraljudet ner till hudens fettcellslager på ett valt djup för att direkt förstöra fettcellerna.

 

Vad ska man tänka på innan ultherapy Hifu behandlingen?

Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.

 

Hur fungerar ultherapy Hifu fettreducering?

Ulthera Hifu penetrerar hög intensiv fokuserad ultraljud genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna (omedelbart under behandlingen).


Vad händer efter behandlingen?

De förstörda fettcellerna tas bort av kroppens naturliga lymfsystem. Lymfkärlen tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen. Denna process tar ca 8-12 veckor. Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppen blodsystem och förbrukas av kroppen som energi. Eftersom fetcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhåla resultatet.

 

Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Det är mycket viktigt att dricka mycket vatten gärna med citron i och minska på kolhydratintaget eller kaloriintaget i ca 1-2 veckor efter behandlingen så kroppen kan ta upp de frigjorda fettet som energi och förbruka den genom det normala fettförbrukningssystemet ut ur kroppen. 

 

Vem är en bra kandidat för ulthera Hifu Fettreducering ?

Både män och kvinnor kan genomgå behandling med Hifu. De bästa kandidater är personer som är aktiva och i sin målvikt eller nära sin målvikt med överflöds och envisa fettdepåer. Man ska helst ha ett bmi lägre än 30.


Vilka resultat kan man förvänta sig efter en Hifu Liposonix fettreducerings behandling?

De flesta kan se mätbara resultat omedelbart efter behandling, eftersom Hifu omedelbart förstör fettcellerna minskar antalet fettceller direkt under behandlingen. Fettminskingen pågår i flera veckor till efter behandlingen och ett slutresultat kan komma 3-6 månader efter den totala behandlingen.

 

Hur lång tid tar en ulthera Hifu Liposonix fettreduceringsbehandling?

En hifu fettreduceringsbehandling kan vara allt från 20 minuter till 60 minuter för ett område beroende på områdets storlek.


Hur många områden kan man behandla?

1-2 områden men bäst är ett område i taget och efter 2 veckor välja nytt område så kroppen får tid att bearbeta de förstörda fettcellerna och förbruka energin från fettcellerna. Eftersom Hifu kan nå ner till de djupare lager under huden förstör den en större mängd fettceller jämfört med andra metoder för fettreducering.

 

Hur känns behandlingen med Ulthera Hifu Liposonix fettreducering?

I stort sett kan man säga att behandlingen är smärtfritt, eftersom hifu når direkt ner till fettcellerna och inte till huden känns behandlingen mycket lite eller inte alls. När man däremot arbetar med Hifu hudåtsramning kan behandlingen kännas lite mer intensiv och en varm stickande känsla förekommer då, men de flesta klarar av den.

 

Finns det några biverkningar?

Alltid innan behandlingen görs en konsultation för att säkerställa att kunden kan göra behandlingen, vad gäller hifu fettreducering är det mycket minimala biverkningar så som svullnad och rodnad som kan förekomma efter behandlingen detta avtar i stort sett samma dag efter behandlingen.

 

Kan man gå ner i vikt efter en Ulthera Hifu Liposonix behandling

Nej, Hifu fungerar inte som en viktminskningsmetod men det har hjälpt många att komma igång med sin viktminskning genom att påbörja en hifubehandling som ökat motivationen till viktnedgång eftersom mätbara resultat syns för de flesta direkt efter en behandling.

 

Hur många behandlingar behöver man för ett område med Ulthera? 

De flesta behöver 1-2 behandlingar för att uppnå fina resultat, har man lite extra övervikt kan man göra fler behandlingar, men max är 5/år behandlingar för samma området med hifu fettreducering.

 

Hur lång tid ska det gå mellan behandlingar?

Mellan varje behandling på samma område ska det gå minst 4 veckor. Väljer nytt område kan göras efter ca 2 veckor efter föregående.


Hur många områden kan man behandla med Ulthera? 

Man bör arbeta med 1 till 2 problemområden och avsluta dem innan man börjar med nya områden med hifu fettreducering, detta för att kroppen ska bearbeta det förstörda fettcellerna och förbruka energin.

Man bör inte arbeta med flera områden samtidigt.


Ringa o boka tid 0720284225; kolla priser på prislista

 

Copyright © All Rights Reserved