Dermal Fillers

Restylane/Juvederm /Revanesse / Teosyal slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden.

 

Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 19 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.

 

RESTYLANE /Juvederm / Teosyal / revanesse LIP VOLUME

- För dig som vill ha ökad fyllighet i läpparna

 

Restylane Vital / Profhilo – ett nytt alternativ för effektiv hudföryngring

 

Restylane Vital är ett nytt alternativ för dig som önskar återfå spänst, elasticitet och struktur i din hud. Produkten består av Hyaluronsyra som återfuktar och behandlar din hud från insidan.

Hyaluronsyra är ett ämne som naturligt redan finns i din kropp och som med sin förmåga att binda vätska förbättrar hudens vätskebalans. Vätskebalansen i huden är en av de största nyckelfaktorerna till att din hud håller sig mjuk, elastisk och slät.

När funktionen och fördelningen av kroppens egna Hyaluronsyra förändras, kollagen och hudens elastiska fibrer försvinner blir din hud torrare, strävare och mindre följsam. Genom att tillföra dessa ämnen igen kan vi återställa hudens balans.

 

PROFHILO är en renad och stabiliserad Hyaluronsyra av icka animaliskt ursprung, utan några kemiska tvärbindningsmedel, den första organiska injections fillern.

 

Profhilo är inte en mesoterapi-produkt och inte heller en dermal filler. Detta är en helt ny produkt som är ett mellanting mellan skinbooster och filler. Som Skinbooster erbjuder den fantastik återfuktning av hud, som filler triggar den collagen och elastinproduktionen.

 

FÖRDELAR:

 

PROFHILO är lämplig för behandling av ansikte och kropp. Med fokus på bio-remodeling av hudelasticitet.

Bio-remodeling skiljer sig ifrån den traditionella bio-rejuvenation av tre huvudorsaker.

- Minskat antal Injektionspunkter

- Minskar antal sessioner - Månadsvis istället för veckovis som med traditionella skinboosters.

- Omedelbara resultat som varar över en längre tid.

 

PROFHILO utvecklandes med den nypatenterade teknologin som använder sig av en kombination av hyaluronsyra med låg och hög molekylvikt. Tack vare detta erbjuder PROFHILO dubbel effekt.

 

PROFHILO är den enda produkten som kan stimulera din naturella produktion av alla fyra typerna av collagen och elastin genom att öka dina aturliga processer, PROFHILO kan bota vissa rynkor.

 

PROFHILO är också ett utmärkt alternativt till att tidigt förebygga linjer, rynkor och förlust av Volym.