Healing

Healing

Healing är något av det mest naturliga som finns. Gemensamt för all healing är att hela människan behandlas, och att varje behandling är unik.Healing arbetar på alla nivåer, fysiskt, emotionellt, mentalt, andligt och öppnar för att din kropps ska få chans att harmonisera med själen.


Ibland känner man av energierna redan under healingen son ett välbehag som sakta sprider sig i kroppen, som en strålande värme eller ett pirr under huden, och ibland känns inget alls under själva healingen.


Smärtor minskar och motståndskraften, både den fysiska och psykiska blir starkare. Behandlingsmetoden är bra för stressade personer att vrva med. Healing balanserar och harmoniserar energier som är i obalans. Dessutom healing aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång -- en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.


Det finns inte några regler för hur ofta man kan ta emot healing, allt beror på hur det behov ser ut.


Reiki Healing: Universell livsenergi höjer livskvalitén och energinivån i kroppen. Det gör att kroppen kan själv läka genom att lösa upp blockeringar, spänningar och kroppen kommer i balans, minskar stress och utbrändhet. Du få en djup avslappning ! Syftet är att med hjälp av beröring ge energi till kroppens sju chakras. Energin behöver kroppen för att öppna blockeringar och reparera sig själv vare sig det handlar om fysiska eller psykiska besvär. Reiki healing frigör blockeringar, under tryckta känslor från oarbetade händelser, minnen och instängda energier från det här livet eller från tidigare liv.


Kristall Healing: Varje kristall har en unik inre struktur, vilket get en viss ton på en viss frekvens. Det är denne resonans som gett kristaller sin helande förmåga. Tillämpningen är denna resonans, kan på ett sammanhängande sätt bidra till att återhämta stabiliteten och balansen till kroppens energisystem, vilket stimulerar kroppens naturliga helande mekanism. Kristaller kan placeras på specifika punkter på kroppen för att hjälpa oss genom att stabilisera och främja olika energier hos oss bland annat skydda mot negativa energier, förbättra intuitionen ger lugn och harmoni samt främjar andlig och medial utveckling.


Distans Healing: Är energiöverföring på distans. Du behöver inte besöka mig, utan vi avtalar om en tid då du vill ta emot behandling. Distans healing fungerar lika väl som annan direkt healing. Skillnaden är bar att den som tar emot kan göra det var som helst och vilken tidpunkt som helst, vilket är en fördel.


-Behöver du mer energi

-Öka flödet i kroppen

-Frigöra blockeringar

-Öka det fysiska och emotionella välbefinnandet

-Sänka stressnivån i kroppen


Energi healing sessionen:

-Ger djup avkoppling

-Mental klarhet

-Stödjer kroppens läkning förmågan 

-Hjälper till att hela känslomässiga problem och trauman.


Under din healing session ligger du skönt avslappnad på en behandlingsbänk och blundar. Vi arbetar genom att hålla våra händer en bit ovanför din kropp och arbetar i ditt energifält och ibland direkt kontakt med kroppen. Healing gör dig djupt avslappnad och balanserad. Under healing sessionen frigörs energiblockeringar och djupgående obalanser. Du fylls även på med healingenergin. Varje session varar cirka 30/60 min. och healingen fortsätter att arbeta med dig efter sessionen har avslutats.


Distans healing 1500 /- 3 session


På plats               900/-   1 session

                             2700/- 3 session

                                          

Cryo terapi mot Alopecia/håravfall


Cryo behandlingen utförs med -60 grader, kylan aktiverar hårsäckarna som ligger i latent fas. Den stärker hårroten genom att krympa poren och förbättrar blodcirkulationen så det tillströmmar näring till hårroten. Aktiverar fibroblaster som stimulerar tillväxtfaktorerna. 


Behandlingen är smärtfri, icke kirurgisk och effektiv mot alopecia. Rekomenderas 8-10 behandlingar som görs två gånger i veckan de två första veckorna, sedan görs den en gång i veckan. Underhållsbehandling görs efter 4 månader.
Välkommen till oss på New Look Klinik Malmö-- Kryoterapi för dig i Malmö med omnejd !