Silkpeel dermal infuzion

Silkpeel Dermal Infusion (ansiktsbehandling)

 

SilkPeel är ett helt unikt och banbrytande system som kombinerar exfoliering med specifika lösningar (serum) för att förbättra och vitalisera huden, samt behandla många olika hudåkommor som tex. Akne, torr hud, solskador, pigment, och åldrande hud med mera.

 

SilkPeel är den mest effektiva metoden med kliniskt bevisat resultat. Denna utrustning används av många läkare och dermatologer! Silkpeel har blivit enormt populärt i USA där det finns över 800 kliniker. Även i Danmark används Silkpeel flitigt då det finns ca. 50 kliniker med denna maskin.

 

 

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar

 

Silkpeel är en metod som gör er hud mer välmående. Man kan behandla alla sorters hudtyper med denna maskin. Allt ifrån Akne, Pigmentfläckar, Rosacea, Rynkor och Fet hud till Torr och Solskadad hud.

 

Det finns 4 olika serum som kan användas i denna behandling. Detta serum går djupt in i huden där de jobbar som bäst och stannar inte kvar på ytan som många krämer och lotion kan göra.

Alla hudtyper är olika och tillsammans med din behandlare kommer ni att gå igenom vilket serum som passar just din hudtyp.

 

De olika serumen är:

 

Clarifying – En formula som renar huden på djupet. Detta serum innehåller slicylsyra och passar dig med akne eller fet hud m.m.


Brightening - En formula som inehåller kojic acid, mulberry och arbutin. De här ämnena är helt naturliga och ljusar upp din hy på ett skonsamt sätt. Passar dig med pigmentfläckar eller matt hud.


Hydrating – Den här formulan passar alla hudtyper. Hydrating serumet ger din hud extremt mycket fukt och näring, vilket huden inte kan få för mycket av. Detta serum innehåller ett ämne som kallas för hyaluronic syra, det hjälper även till att förfina rynkor och linjer aniktet.


Vitamin C - Detta serum ger näring till trött hud. Vitamin C gör den mer välmående tack vare antioxidanter som slussas ner i huden.

 

Fördelar med SilkPeel:

 

Det perfekt samarbetet mellan Peeling, Vakum och Serum som gör din hud mer välmående och frisk.

•Går ett steg längre än microdermabrasion genom att erbjuda exfoliering och inslussning av serum på en och samma gång. 

•Smärtfritt och skonsamt mot huden. 

•Ger snabba och långvariga resultat. 

•Ni kan fortsätta vardagen som vanligt. 

•Erbjuder ett stort urval av serum så att det går att behandla alla hudtyper/hudproblem. 

•Eliminerar risker för hudskador som kan ske med andra verktyg som t ex aluminiumbaserade kristaller. 

 

Tillsammans med de här tre funktionerna i denna maskin kommer du snabbt att känna resultat. Din döda hud peelas bort samtidigt som den nya friska huden får en kick av alla vitaminer och antioxidanter som tillförs.


För att uppnå bästa möjliga resultat så ska ni helst ingå ett program under 6 veckors tid med 1 behandling i veckan. För att behålla den fina kvalitén på huden som du fått kan det vara bra att följa upp med någon behandling då och då.


Givetvis kommer det att ske en konsultation innan behandlingsprogrammet sätter igång där du får berätta dina förhoppningar med denna behandling, och så att vi kan göra en bedömning av din hud. Vad vi kan åstadkomma för underverk just för dig.


Perfekt att kombinera denna behandling med LED Facial eller/och CryoFacial.